Monday, December 14, 2009

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας

Πενήντα τέσσερα ζεύγη στην οπεν και είκοσι δύο στο 1-9 συμμετείχαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας. Το κύπελλο στη οπεν δεν έφυγε από τη Θεσσαλονίκη αφού το πήραν οι Καζανάς - Λέφας. Στη δεύτερη θέση οι Ζέης - Γαβριήλογλου και στην τρίτη Αθανασιάδης - Τριχόπουλος. Η διοργάνωση πολύ καλή και αυτό που -για δεύτερη φορά το παρατήρησα στη Θεσσαλονίκη- ξεχώριζε, ήταν το πάρα πολύ καλά προσεγμένο seeding. Δεν έπαιξαν ποτέ μεταξύ τους νυν αλλά ούτε και πρώην. Αναρωτιέμαι αν είχε γίνει πρόβλεψη και για τους επόμενους, μπας και βγάλουμε καμιά είδηση για την κοσμική στήλη.
Στην 1 - 9 Ριτσώνη - Φίτζιος, Παπαγιάννης Α. - Παπαγιάννης Ι. και Καραβαγγέλης - Κερασίδης στις τρεις πρώτες θέσεις
Όπως λοιπόν έγραφε και στην πίσω σελίδα του ατομικού σημειωματαρίου καταγραφής αποτελεσμάτων... ραντεβού στο game festival.

Υ.Γ. Φωτογραφίες αύριο μπας και κάνουμε καμιά δουλειά Τσαγκαροδευτεριάτικα.

5 comments:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ SEEDING ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΙΣΧΥΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΑΡΧΟΜΟΥΤΡΟ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ SEEDING 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.
    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ SEEDING ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΟ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ) ΜΑΚΡΑΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.
    Ε, ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΝΝΟΩ ΨΑΞΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΦΙΛΑΚΙΑ ,

    ΠΑΠΑΠΗΤ.

    Υ.Γ.: ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΔΩΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ (ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 14 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΑΜ ΠΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΠΗΤ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΚΟ ! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

    ReplyDelete
  2. @Αναρχοαυτόνομο χουντοκομουνιστή:

    1. Χρησιμοποίησε το Caps Lock.

    2. Το seeding δε γίνεται με κλήρωση.

    ReplyDelete
  3. Μπορεί να γίνει με φιδάκι και από ισοδύναμα σε άθροισμα δυναμικότητας ζευγάρια να γίνει κλήρωση ποιό θα τοποθετηθεί σε κάθε όμιλο. Δεν νομίζω να διαφωνείς ότι αυτό είναι εύκολα εφαρμόσιμο. Και δεύτερη πρόταση ακόμα πιο εύκολη. Από ισοδύναμα ζευγάρια σε ΔΔ τοποθετούνται κατά αλφαβητική σειρά.
    Περιμένω σχόλιο...

    ΠΑΠΑΠΗΤ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ !!!

    ReplyDelete
  4. Περιγράφεις ακριβώς τη διαδικασία με την οποία παράγεται το "φιδάκι" στην ΕΟΜ. Όσο για την ισοπαλία, αν δεν κάνω λάθος, λαμβάνονται υπόψη οι Βαθμοί Διάκρισης.

    Γιατί οι παίκτες θεωρούν ότι υπάρχουν κρυφές και σκοτεινές δυνάμεις με μοναδικό στόχο τη μπριτζιστική τους εξόντωση;

    ReplyDelete
  5. Ποτέ δεν μίλησα για μπριτζιστική εξόντωση. Μίλησα για στημένο seeding στα πλαίσια που το περιγράφει και η Βασιλική στο άρθρο της.
    Γιατί αν ψάξεις το seeding του Βορείου Ελλάδος και μου πεις ότι τηρήθηκαν επακριβώς οι κανόνες του "φιδακίου" της ΕΟΜ και προέκυψε το αποτέλεσμα που όλοι είδαμε εγώ θα ξαναπάω στην Θασσαλονίκη έστω και μέσω Ελλασόνας (μάλλον στα Τέμπη εφαρμόστηκε το Βορειοελλαδικό φιδάκι) για να γράψω Τζόκερ.
    Πριν φύγω δε, θα έχω ήδη υποβάλλει την παραίτηση μου από την Τράπεζα που δουλεύω ως βέβαιος νικητής του δεκαπλού ΤΖΑΚ-ΠΟΤ.


    ΠΑΠΑΠΗΤ.

    ReplyDelete

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ