Wednesday, December 9, 2009

4η Βαλκανιάδα Μπριτζ

Με τα ξεκατινιάσματα, τα οποία, ειρήσθω εν παρόδω, ανεβάζουν κατά κόρον την επισκεψιμότητα αυτού εδώ του μπλογκακίου, δεν αναφερθήκαμε σε μια πολύ σημαντική διάκριση για το ελληνικό μπριτζ. Η διάκριση αυτή έλαβε χώρα στο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μπριτζ που έγινε στο Novisad της Σερβίας 24 με 26 Νοεμβρίου. Η ελληνική ομάδα που απετελείτο από τους Νίκο Δελημπαλταδάκη, Δημοσθένη Διoνυσόπουλο, Κώστα Μπόζεμπεργκ, Φιλάρετο Καμινάρη, Γιώργο Οικονομόπουλο και Πέτρο Αγγελόπουλο κατέληξε τέταρτη στον όμιλό της και έμεινε εκτός τελικού. Ο Νίκος Δελημπαλταδάκης όμως ήρθε πρώτος στο buttler (στη φωτογραφία η, κατά το Δημοσθένη... τρυφερή απονομή) ενώ ο συμπαίκτης του Δημοσθένης Διονυσόπουλος, που η άφιξή του στο Novisad ήταν ελαφρώς καθυστερημένη, ήρθε τρίτος.
Εδώ και καιρό έψαχνα μια ευκαιρία να αναφερθώ σε ένα από τα πιο ωραία κείμενα που έχω διαβάσει σχετικά με το μπριτζ, και η αναφορά αυτή να μην είναι τελείως ξεκάρφωτη. Να λοιπόν η ευκαιρία να δώσω σύνδεση από δω στο άρθρο του Νίκου Δελημπαλταδάκη "Τα παλιόπαιδα, τα ατίθασα"

No comments:

Post a Comment

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ