Sunday, December 6, 2009

Ε, πόσο να μην μιλάω;

Είπα να μη μιλάω για τα κακώς κείμενα, είπα ας σκέφτομαι πρώτα αν υπήρξε κακή πρόθεση, στο κάτω - κάτω, όποιος ασχολείται με τα διοικητικά και τα λοιπά συνήθως από αγάπη για το σπορ το κάνει αλλά, ρε παιδιά, αυτό το τριήμερο ξεπεράστηκε κάθε προηγούμενο. Μα είναι δυνατόν; Μαζί με το πάρτυ της Κλαιράνς τελικός Πανελληνίου; Είχε ή δεν είχε αστεράκι το κοσμικό αυτό γεγονός; Εν πάσει περιπτώσει, παρά το σαμποτάζ που δέχτηκε από την Ομοσπονδία, το πάρτυ είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, λίγοι ήταν αυτοί μιλούσαν για ντόνες.
Και να 'ταν μόνο αυτό...
Τελικός 9-11 χωρίς Παπαπήτ. Αυτό πάλι τι σας λέει; Και τι με νοιάζει εμένα αν έγινε κατηγορία 12. Για τόσες περιπτώσεις έγινε εξαίρεση (μέλη σωματείων εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης που ανήκουν στις κατηγορίες 11 και 12, ζεύγη που θα συμμετάσχουν στη selecion...)
Εν πάσει περιπτώσει, σε αυτό το, ας το πούμε, Πανελλήνιο 9-11 διέπρεψαν τα ζεύγη Κοταράς - Ηλιόπουλος, Τασιώνη - Οργατζίδης και Γκαμπάι - Παπαδημητρίου. Στην 12-16, Ζώτος - Σαπουνάκης, Έιντι - Μπομπολάκης, και Διονυσόπουλος Δελημπαλταδάκης, στην 6-9 Κορδούτης - Πετρέλης, Νίκαινας - Φασουλάκης Α., Κοτορλός - Τσάμουρας και στην 1-6 Λαγάνης - Λαγάνης, Παντέλος - Ράντου και Καραγιάννης - Παπαχαριζάνος.
Φωτογραφίες από πάρτυ Κλαιράνς
Φωτογραφίες από Τελικό

No comments:

Post a Comment

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ