Wednesday, December 30, 2009

Τα τελευταία για φέτος

... Όποιος "χαζολογάει" αυτές τις μέρες τα αποτελέσματα στην "τοποθεσία" της ΕΟΜ παρατηρεί ότι, αν και γιορτές, η κίνηση των ομίλων "χτυπάει κόκκινο".
Το γεγονός με κάνει να αναρωτιέμαι: "Σπίτια δεν έχουν αυτοί;"

... Είχα δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να δείξω "ήθος" και να μην ασχοληθώ με το θέμα καθόλου. Κάτι σαν αυτές τις εβδομαδιαίες υποσχέσεις τύπου "δε θα ξαναφάω σαβουραρία", "δε θα ξαναθυμώσω με τον πάρτνερ", "δε θα ξαναοδηγήσω χωρίς ζώνη από δω ως τον ΟΠΑΦ", "δε θα δείξω την απελπισία μου σε όλη την αίθουσα όταν διαπιστώνω, βλέποντας το μορ, ότι εκτελώ το δύο κάτω"... Αλλά δε με αφήνουν κι οι διαόλοι. Μου είπε κάτι ένας φίλος σήμερα και θα το θεωρούσα εξαιρετική γαϊδουριά να μην το μοιραστώ μαζί σας. Πρόκειται για μια πρόταση προς την ΕΟΜ για τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κατηγοριών το προσεχές έτος. Σύμφωνα με την πρότασή του λοιπόν, οι κατηγορίες πρέπει να περιοριστούν σε τρεις, τις εξής: Καφενόβιοι - Αθλητές - Συναθροιζόμενοι.

... Λοιπόν, καλή χρονιά να 'χουμε. Άλλωστε αυτή η χρονιά δεν θα είναι σαν τις άλλες. Αν το 1917 πέρασε στην ιστορία ως το έτος της Ρώσικης επανάστασης, το 1945 ως το έτος που συνετελέσθη ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας, το 1989 ως το έτος της πτώσης του τείχους, το 2010 αναμφισβήτητα θα μείνει στην ιστορία ως το έτος κατάργησης των αρνητικών.

... Πρωτοχρονιά στη Μάλτα, το ανακοινώνω και επίσημα και, όχι, δεν έχει τουρνουά. Και, ντρέπομαι που το λέω, αλλά θα τσιγκουνευτώ την αποδοχή των κλήσεων. Ως εκ τούτου, τα "Χρόνια Πολλά" από Δευτέρα...

No comments:

Post a Comment

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ