Thursday, February 18, 2010

Ομιλία για το μπριτζ σε συνέδριο στην Κέρκυρα


Αύριο και μεθαύριο, θα γίνει την Κέρκυρα συνέδριο με θέμα "Κερκυραϊκές Αθλητικές Υποδομές τον 21ο αιώνα". Το Σάββατο 10 με 11 θα μιλήσει για το μπριτζ ο Κώστας Κουτσάκος. Θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στο διαδίκτυο από το www.corfupress.com.

1 comment:

  1. Μόλις τελείωσε η ομιλία για το μπριτζ, και σε γενικές γραμμές πήγε πάρα πολύ καλά. Παρ' όλο που το όλο συνέδριο ξέφυγε κατά πολύ από το χρόνο του(ενδεικτικά χτες το πρόγραμμα ήταν 17:00-21:00, τελικά έληξε 23:00 και κάποιες εισηγήσεις μετατέθηκαν για σήμερα το πρωί!!!) και ως επόμενο η ώρα την οποία μιλήσαμε διέφερε κατά πολύ από τις προβλέψεις μας, όλοι οι παρευρισκόμενοι έδειξαν ενδιαφέρον, λάβαμε ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα "μπριτζ στα σχολεία" καθώς και ενδιαφέρον συμμετοχής σε κάποια ενδεχόμενη σειρά μαθημάτων τους επόμενους μήνες. Ευχαριστούμε το προεδρείο της ΠΕΠΦΑ και τους διοργανωτές που μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το άθλημά μας και ευελπιστούμε σε μεγαλύτερο ενδιαφέρον τόσο από τις τοπικές αρχές(το κράτος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούμε να ελπίζουμε σ'αυτό!) όσο και από τους εκπαιδευτικούς της Κέρκυρας για την ένταξη του μπριτζ ως επίσημη εξωσχολική δραστηριότητα.

    ReplyDelete

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ