Wednesday, February 3, 2010

Τα στατιστικά του BBO

Η Ελένη Κονταργύρη, η γνωστή eleni του BBO μου έστειλε στοιχεία για την αναμετάδοση των Αγώνων Επιλογής Εθνικών Ομάδων. Τα δημοσιέυω πάραυτα:

...Σχετικά με τους Ελληνες και ξένους commentators αυτά τα 2 τελευταία Π/Σ/Κ, σου στέλνω στατιστικά:

Τις περισσότερες ώρες παρόντες ήταν:
Η Hedy Grey (HedyG) - Ελβετίδα φίλη από Γενεύη
O Fran Roedal (Rodal F) - Νορβηγός
Ο Oliver Clarke (Oliver C) - από Αγγλία
Ο Bob Mac Phee (mcphee) - από Καναδά
Ο Andy Vinock (andyv) -από Καλλιφόρνια USA, γεννημένος στην Αθήνα
Ο Raphael de la Barrera (rafa) -από Χιλή
Ο Dror Padom (drorp) -από TelAviv, Ισραήλ, νέος και φίλος των νεαρών παικτών μας
Η Shirley Ybarra (sybarra) -από USA
Ο Tez από Τουρκία (δεν τον ξέρω προσωπικά όμως, τον έστειλε ο Nafiz-φίλος όλων των Ελλήνων- ώστε να τραβήξει και kibitzers από την γείτονα χώρα)

Και βέβαια το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Fulvio Fantoni (fulvio2002) και ο Claudio Nunes (nunes), που όμως αυτό το Π/Σ/Κ δεν μπορούσαν διότι έπαιζαν δικό τους τουρνουά. Όμως, όπως είναι γνωστό, ο Fantoni έχει πολλούς φίλους ανάμεσα στο Ελληνικό bridge.

Μερικοί ακόμα μόνιμοι commentators του ΒΒΟ μόλις έβλεπαν πάνω από 500 kibitzers-γεγονός που ήταν περίπου μόνιμο ανάλογα με τις ώρες- πάντα παρακολουθούσαν και έλεγαν τα σχόλιά τους.

Και βέβαια το μεγαλύτερο "ευχαριστώ" πρέπει να πάει στον Roland Wald- το e-mail του Roland_wald@.com, τον διοργανωτή όλων των vugraph στο ΒΒΟ, ο οποίος βοήθησε με κάθε τρόπο.

Φυσικά ο Αλέκος Αθανασιάδης ήταν περίπου όλες τις ώρες παρών, ο Βασίλης Βιρβιδάκης και η Μαριάννα επίσης, ο Αλέκος Λαμπρινός, ο Δήμος Διονυσόπουλος, ο Γιάννης Προκοπίου, ο Γιώργος Νικητόπουλος, η Λίνα Ρούσσου, ο Νίκος Δελημπαλταδάκης, ο Γιάννης Παπακονδύλης και η Σούλα Βελώνη, ο Σπύρος Λιαράκος, ο Σταύρος Σταυρινός, ο Chris Χατζόπουλος και ίσως ξεχνάω και μερικούς... (αλλά μπορώ να τους βρώ όλους από το chat μου αν θέλεις)...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από όλους εμάς στην Ελένη Κονταργύρη για ότι έκανε αυτά τα δύο τριήμερα

No comments:

Post a Comment

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ