Friday, January 29, 2010

Η Βιντεοταινία "Η διπλή ζωή του Μακ"

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στο μπριτζιστικό μεσημεριανάδικο, ο Σπύρος Μαγκλάρας έκανε διαιτησία σε μαϊμού τουρνουά στις 24 (ή 26, δεν διευκρινίζεται) Νοεμβρίου του 2008.
Επειδή στο άρθρο αυτό μου ζητήθηκε να πάρω θέση για το θέμα, θα το κάνω μέσα από το ανιαρό μου blog.

Αν αυτό έχει συμβεί, δεν είναι και το μόνο αδίκημα που διέπραξε o Σπύρος Μαγκλάρας.
Από ότι φαίνεται λοιπόν, ο αθλητής προέβη επίσης και στις παρακάτω κατάπτυστες πράξεις:
Προσέθεσε το όνομά του στα αποτελέσματα της πρώτης ημερίδας του ταυτόχρονου στον ΟΑΜΚΗ ότι δήθεν συμμετείχε ως παίκτης και ήρθε ένατος.
http://www.hellasbridge.org/apotelesmata/16714

Προσέθεσε το όνομά του στα αποτελέσματα της δεύτερης ημερίδας του Ευρωπαϊκού ταυτόχρονου στον ΟΑΜ/ΛΕ, ότι δηλαδή πάλι συμμετείχε ως παίκτης και ήρθε έβδομος.
http://www.hellasbridge.org/apotelesmata/16793

Δεν έφτασαν αυτά αλλά πλαστογράφησε ακόμη και τα αποτελέσματα της ΕΟΜ στα παραπάνω τουρνουά, προσθέτοντας το όνομά του ως παίκτη στην 62η θέση.
http://www.hellasbridge.org/apotelesmata/16753

Τέλος, άλλαξε το επώνυμο του διαιτητή (το όνομα δεν κατάφερε να το αλλάξει) στα αποτελέσματα της 1ης ημερίδας του Πανευρωπαϊκού Ταυτόχρονου στον Πειραιά
http://www.hellasbridge.org/apotelesmata/16715

Βέβαια, στην ακραία περίπτωση που το δημοσίευμα δεν είναι αληθές είναι δηλαδή συκοφαντικό, τότε και τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει.

2 comments:

  1. Ελα ρε Βασιλικούλα, όλα τοις μετρητοις τα παίρνεις. Ακου συκοφαντικόο!!! Καταγγελόμενα είναι, από "έναν φίλο, τον κακιασμένο". (Μην βρούμε και το μπελά μας ...αν μας ζητηθούν ευθύνες)

    ReplyDelete
  2. Έγραψες Βάσω! Και ποιο είναι αυτό το μεσημεριανάδικο που δεν το έχω δει ακόμα???

    Τ.Παπαδόπουλος

    ReplyDelete

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ