Wednesday, November 4, 2009

Το είδαμε κι αυτό

Γυρίζω στο σπίτι μου στη 1 το πρωί μετά από το ταυτόχρονο της Τρίτης και είπα να ρίξω μια ματιά στους ειδικούς κανονισμούς των προκριματικών.
Ανοίγω διαδοχικά τέσσερεις ειδικούς και αναρωτιέμαι μήπως δεν αντέχω πια το ξενύχτι...
Στον ΟΠΑΦ και στη Βουλιαγμένη λοιπόν, διαβάζω, οι προκριματικοί ζευγών θα γίνουν με βαθμολογία Imp’s εναντίον του Μ.Ο., ενώ, αντιθέτως, στην Κηφισιά και στο Ψυχικό με το σύστημα βαθμολογίας "ακεραίου top".
Ανοίγω και τον πέμπτο ειδικό κανονισμό και βλέπω ότι ο ΟΑΜ/ΛΕ "δεν γνωρίζει δεν απαντά" οπότε αποφασίζω να πάω για ύπνο γιατί έχει Champions League αύριο που πα να πει... δύσκολη μέρα.
Καληνύχτα σας...

2 comments:

  1. Τελικά μάλλον δεν αντέχεις το ξενύχτι καλή μου!!
    α) Σύμφωνα με την προκήρυξη του αγώνα ο κάθε διοργανωτής μπορούσε να ορίσει το σύστημα του προκριματικού.
    β) Ο ΟΑΜΛΕ στον τρόπο διεξαγωγής λέει ζεύγη mps ( match points).
    Τελικά βέβαια η Ε.Α. (Επιτροπή αγώνων) στη συνεδρίαση της 2/11/2009 αποφάσισε όλοι οι προκριματικοί να γίνουν με Imp's
    Φιλικά
    Δημήτρης Τόγιας

    ReplyDelete
  2. Σήμερα στις 13:00 ο ειδικός κανονισμός του ΟΑΜ-ΛΕ έγραφε σύστημα mps. Δε γνωρίζω αν υπήρχε από την αρχή και φταίει το ξενύχτι σου... ή χάρη στο σχόλιο σου διορθώθηκε. Πάντως επί της ουσίας η δυνατότητα που δίνεται στου Ομίλους στην αρχική προκήρυξη για επιλογή συστήματος διεξαγωγής είναι επιεικώς ακατανόητη. Επιπλέον η τουλάχιστον άστοχη υποχρέωση των παικτών 1-6, 6-9, 9-11 να δηλώνουν στην ΕΟΜ αντί για του Ομίλους οδηγεί σε μια πλήρη ασάφεια για το πόσοι και ποιοι παίζουν σε κάθε κέντρο και υποχρεώνει τα σωματεία να επικοινωνουν κάθε λίγο με την ΕΟΜ για να μάθουν συμμετοχές. Έτσι το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΟΜ δέχεται συνεχή τηλεφωνήματα για δηλώσεις, ενημερώσεις κ.λ.π. σε περίοδο διάδοσης και δηλώσεων ενδιαφέροντος για μαθήματα.

    Βασίλης Βιρβιδάκης

    ReplyDelete

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ