Sunday, November 22, 2009

Κύπελο Ομάδων, αποτελέσματα

Η ομάδα Καραμανλής Φ. (Φίλιππος, Πρωτονοτάριος, Κουκουσέλης, Αγγελόπουλος) και η ομάδα Φασουλάκης Κ (Φασουλάκης, Καναβός, Έιντι, Σκουλαρίκης, Κομνηνός) συναντήθηκαν στον τελικό της όπεν που είχε περί τους 20 κιμπιτζαραίους. Τόσο οι 16 διανομές, όσο και οι δύο της "παράτασης" δεν έβγαλαν νικητή. Ακούστηκαν πολλές απόψεις για το ποια θα είναι η συνέχεια. Από τις πιο ακραίες (να χτυπηθούν πέναλτυ στη Μιχαλακοπούλου, η να παίξουν οι παίκτες μπουνιές) μέχρι τις πιο μετριοπαθείς (να αποδοθουν διπλά κύπελλα). Η τελευταία απορρίφθηκε, λόγω του χαμηλού προϋπολογισμού συνεπεία της οικονομικής κρίσης και ο διαιτητής του τουρνουά Νίκος Κηπουρός αποφάσισε να εφαρμόσει τον κανονισμό. Έτσι ο αγώνας κρίθηκε στα συνολικά PTS. και η ομάδα Καραμανλής Φ. είναι η φετινή κυπελλούχος.
Στο μικρό τελικό η ομάδα "έκπληξη" (Μπάκας, Σκορδαλίδη, Αργυρόπουλος, Μπανίκας) έχασε από την ομάδα Λεβή (Λεβή, Σταυρινός, Ζώζης, Λούσης)

Οι τέσσερεις πρώτες ομάδες του 1-11:
Πουρνάρας (Πουρνάρας, Δόλκα, Μυρτάκη, Κιούλπαλης)
Νέστορα (Νέστορα, Σαλέμ, Παπαδογιαννάκη, Ραφτοπούλου, Βλάχου, Παπαδημητρίου)
Δασκαλάκης (Δασκαλάκης, Καμήλαλης, Γκικάκης, Μάντης)
Πελτεκόπουλος (Πελτεκόπουλος, Βαμβακός, Μαυρίκου, Κανδιώτη)
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ημιτελικό οι ομάδες Νέστορα, Δασκαλάκης ήρθαν ισόπαλες, μετά απο 1 VP ποινής που καταλογίστηκαν στην ομάδα Δασκαλάκη επειδή δεν είχε κάρτα συμβάσεων???*

Οι τέσσερεις πρώτες ομάδες του 1-9:
Παυλογιάννη (Παυλογιαννής, Χαραλαμπίδου, Γαβριήλ, Παυλινέρης, Παπανδρεόυ)
Χαλλιόρης (Χαλλιόρης, Παπαευαγγελίου, Καρατζά, Αντωνίου)
Πετρέλλης (Πετρέλης, Κοντός, Κορδούτης, Ντουβής)
Παπαδάκης (Παπαδάκης, Μαραγκουδάκης, Μιχαλογιάννης, Ακασιάδης)

Αποτελέσματα του 1-6:

* Εδώ, έχω να παρατηρήσω ότι αν όλοι οι αντίπαλοί μου έπαιρναν 1 VPs ποινής σε κάθε αγώνα εναντίον μου, λόγω έλλειψης κάρτας συμβάσεων θα ήμουνα πολύ κοντά στην κατάκτηση αυτού του κυπέλλου. Γκίνια είχα πάλι
...

No comments:

Post a Comment

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ