Wednesday, November 4, 2009

Της νύχτας τα καμώματα...

Στο χτεσινό άρθρο γράφτηκε, λανθασμένα, ότι ο ΟΑΜ/ΛΕ δεν έχει ανακοινώσει τον τρόπο διεξαγωγής των Προκριματικών. Σήμερα το πρωί βρήκα δύο σχόλια από Τόγια και Βιρβιδάκη, τα οποία και, βεβαίως, δημοσιεύτηκαν, ξαναμπήκα στον ειδικό του ΟΑΜ/ΛΕ και, πράγματι, αναφέρεται ότι η βαθμολογία θα είναι με mps.
Η ουσία βεβαίως δεν είναι αυτή, αυτή η νυχτερινή αβλεψία, απλώς μου χάλασε το χρονογράφημα.
Η ουσία είναι ότι η διεξαγωγή των προκριματικών κατά βούληση του κάθε ομίλου είναι... περίεργη να το πω... απαράδεκτη να το πω...
Σήμερα στο site της EOM, διάβασα αυτό:
"Κατόπιν απόφασης της επιτροπής αγώνων που έγινε δεκτή από το Δ.Σ. της ΕΟΜ τα Σωματεία της Αττικής που θα διοργανώσουν προκριματικούς αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κατηγοριών θα πρέπει να τους διεξάγουν με το σύστημα imp’s εναντίον του μέσου όρου"
Μάλιστα.
Μέσα πάμε καλά, έξω δεν πάμε καλά.
Τσέκαρα τους προκριματικούς του 07 και του 08 (του 1-11 μόνο γιατί πιάστηκε το χέρι μου). Όλοι έγιναν με βαθμολογία ακεραίου τοπ. Πράγματι, ήταν αστείο τόσα χρόνια να διαγωνίζεσαι στο πιγκ - πογκ προκειμένου να προκριθείς στον τελικό του βόλεϊ. Αλλά ο μισός τελικός να αποτελείται από επιτραπέζιους αντισφαιριστές και ο άλλος μισός πετοσφαιριστές, μας κάνει να ξεφεύγουμε από τα όρια του μειδιάματος.

No comments:

Post a Comment

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ