Monday, September 21, 2009

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2009

Δεκαοκτώ ζεύγη στην όπεν και 14 στην κατηγορία 1-9 έπαιζαν τρεις μέρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών στη Μιχαλακοπούλου, με διαιτητή το Νίκο Κηπουρό. Στην κατηγορία 1-9 το ζεύγος Παπανδρέου Ζουλινού (Τζωρτζακάκη) είχε "καθαρίσει" από την Παρασκευή το βράδυ τον αγώνα, ενώ στην όπεν, αντιθέτως, υπήρξαν πολλές διακυμάνσεις. Την πρώτη ημερίδα κέρδισαν οι κυρίες Τρίπου και Οικονόμου, ενώ το Σάββατο και μέχρι τρεις γύρους πριν το τέλος, οι Νέστορα και Σαλέμ, έδειχναν "άχαστες". Ένα γύρο πριν το τέλος όλα έδειχναν ότι η Βελαϊτου και Μήτση θα πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, μέχρι που ήρθε η τελική ανατροπή στον τελευταίο γύρο και η τελική νίκη από Μαυρίκου Κανδιώτη.
Περισσότερα ήταν τα περιστασιακά από τα σταθερά ζεύγη, και, όπως κάθε χρόνο, το τουρνουά αγνοήθηκε απο πολλές από τις μεγάλες κυρίες του ελληνικού μπριτζ.
Μετά από την τέταρτη κατά σειρά συμμετοχή μου στην παραολυμπιάδα πάντως, μπορώ πια να πω ότι είναι μύθος ότι πρόκειται για τουρνουά "ξεμαλλιάσματος".

Ατάκες που ακούστηκαν:
"Αν ήταν κανονικό τουρνουά θα αγόραζες έτσι;"
"Πολύ ζέστη κάνει ρε κορίτσια, έπρεπε να ήταν γυναίκα διαιτητής να μπορούσαμε να παίζουμε γυμνές"
"Καταρχήν μπορείτε να μη μου τραβάτε τη μπλούζα;"

Πολύ καλά τα κατάφερε ο Κηπουρός ανάμεσα σε τόσες κουρούνες και το τουρνουά έγινε σε πολύ καλό κλίμα.
Άιντε και του χρόνου κορίτσια...

Αποτελέσματα όπεν - 1-9

Σημ. Η φωτογραφία δημοσιεύεται παρά την επίμονη άρνηση της κας Μαυρίκου να ποζάρει αμακιγιάριστη. Αλλά ξεφεύγει κανείς από τους παπαράτσι;
Περισσότερες φωτογραφίες αύριο

No comments:

Post a Comment

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ