Friday, June 26, 2009

Τελικός ζευγών, δύο από τους τέσσερις γύρους

Brink - Drijver, Fitzgibbon - Mesbur και Multon - Zimmermann, οδηγούν την κούρσα του τελικού ζευγών στο Ανοιχό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του San Remo. Έιντι - Βρούστης, στην 43η θέση.

Με την ευκαιρία να σας περιγράψω και τη διοργάνωση.
Ε, λοιπόν, το μπάχαλο που υπήρχε εδώ, μπορεί και να μην το έχω ξαναδεί. Οι παλιοί, ίσως να το έζησαν την εποχή που τα αποτελέσματα έβγαιναν "χεράτα". Άλλα αντι άλλων αποτελέσματα, έναρξη των ημερίδων έως και 45 λεπτά μετά την αναμενόμενη ώρα, διεξαγωγή λιγότερων ή και περισσότερων γύρων από αυτούς που είχαν ανακοινωθεί.

Στις γυναίκες π.χ. που έγινε και ο μεγαλύτερος πανικός, νομίζω, συνέβησαν τα εξής: Ο προκριματικός των Ομάδων κράτησε μια μέρα παραπάνω (ενώ τίποτα δεν άλλαξε στις συμμετοχές που ήταν γνωστές δύο εβδομάδες πριν την έναρξη). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να γίνουν τρεις αντί για τέσσερις γύροι στον προκριματικό ζευγών στις γυναίκες, να μη μιλήσω για το τι έγινε στο Semifinal B.

Σταματάω την γκρίνια γιατί πάω για φαγητό...

Α, ξέχασα... ανέβασα μερικές φωτογραφίες ακόμη

No comments:

Post a Comment

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ