Thursday, November 19, 2009

Μετά το κύπελλο ομάδων

Το Σάββατο στις 10 γίνεται στη μουσική σκηνή FAVELA STAGE
Π. Ράλλη 29 & Κρήτης 1
210 3463 553, 210 3463 181, 210 3463 003
6942 554189
βραδιά συμπαράστασης στην Εύα Παπαδογιάννη
Αρκετοί τη γνωρίζουν γιατί έχει περάσει από το χώρο μας
Παραθέτω το κείμενο της πρόσκλησης, όπως ηταν στο mail που έλαβα από την Πολίνα
(από την οποία μπορείτε να πάρετε πρόσκληση,10 euro, πάτε δεν πάτε στην εκδήλωση)
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σάββατο 21 Νοεμβρίου 09 έναρξη 22:30
Η μουσική σκηνή FAVELA STAGE και οι φίλοι της Εύας Παπαδογιάννη σας καλούν να συμμετάσχετε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 09 σε μια βραδιά φιλικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης .
Η πρόσφατη πυρκαγιά στην Αττική κατέστρεψε εκτός από το φυσικό περιβάλλον και πολλές ζωές . Το πύρινο ποτάμι γέμισε με φόβο και πόνο τις ψυχές μας αφήνοντας όλους μας φτωχότερους , ενώ απόγνωση απλώθηκε στις ζωές συνανθρώπων μας καταστρέφοντας ολοσχερώς τα σπίτια και τα υπάρχοντα τους . Η Εύα είναι μια εξ αυτών που βρέθηκε σ΄ αυτή τη θέση .
Η Εύα που κάποτε πρόσφερε σ΄ όλους μας γενναιόδωρη φιλοξενία μέσα στη μυρωδάτη και καταπράσινη αυλή της στη Ροδόπολη , τώρα ψάχνει τρόπους μέσα από τις στάχτες να ξανακτίσει τη ζωή της από την αρχή . Η πολιτεία απούσα όπως πάντα χαμένη μέσα στα γραφειοκρατικά της κανάλια πετάει το «μπαλάκι» σε όποιον ενδιαφερθεί . Κάπως έτσι εμείς , οι φίλοι της Εύας αναλάβαμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε αυτή τη βραδιά στήριξης και συμπαράστασης αντιστεκόμενοι στην αδιαφορία και την απάθεια . Ελπίζοντας να της προσφέρουμε εκτός από μια μικρή οικονομική βοήθεια την πίστη πως οι ψυχές και οι φίλοι δεν «κάηκαν» αντιθέτως είναι εδώ ενωμένοι σε μια προσπάθεια ενεργής δράσης και φιλικής ευθύνης .
Δεν είμαστε οργανωμένο «σωματείο» , «λέσχη» , η «σύλλογος» είμαστε απλοί ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου , φίλοι της Εύας Παπαδόγιαννη που αποφασίσαμε με τη βοήθεια της μουσικής σκηνής FAVELA STAGE να μη μείνουμε απαθείς και αδιάφοροι , γιατί όπως λεει και η λαϊκή ρήση «όταν καίγεται η αυλή του γείτονα σου ψάξε για κουβά» .
Καλούμε όλους να συμμετάσχουν σε αυτή την εκδήλωση την οποία στηρίζουν με τη φωνή και τα τραγούδια τους οι καλλιτέχνες :

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΡΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΟΣ
ΛΙΑ ΒΙΣΣΗ
ΜΑΡΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ - ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
το συγκρότημα «ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ»
κι άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες που σύντομα θα ανακοινωθούν ..

Οι εισπράξεις θα διατεθούν για την Εύα προκειμένου να «στήσει»
πάλι ένα δικό της σπιτικό .
Πρόσκληση 10 ευρώ (ΔΕΝ περιλαμβάνεται ποτό)

Οι φίλοι της Εύας και η μουσική σκηνή FAVELA STAGE

κρατήσεις FAVELA STAGE
Π. Ράλλη 29 & Κρήτης 1
2103463553, 2103463181,2103463003
6942 554189

No comments:

Post a Comment

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ