Monday, September 27, 2010

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2010

Ολοκληρώθηκε χτες το μεσημέρι το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών. Από πλευράς συμμετοχών το τουρνουά ήταν υποβαθμισμένο, δεδομένου ότι έλειπε σύσσωμη η Εθνική Γυναικών,  η οποία συμμετείχε στο φεστιβάλ μπριτζ Ελληνοτουρκικής φιλίας στη Σμύρνη, και σχεδόν όλη η δεύτερη Εθνική Ομάδα (εξαιρουμένης της Έφης Κατσαρέλη). Από την άλλη μεριά για αυτό το Πρωτάθλημα Γυναικών έγιναν η περισσότερες συζητήσεις από οποιοδήποτε άλλο  ενώ το ΔΣ της ΕΟΜ, μετά την πατάτα που έκανε, ασχολήθηκε περισσότερο για την επιτυχία του από οποιοδήποτε άλλο.
Πολύ ευχάριστη έκπληξη ο χώρος που μας υποδέχτηκε. Ένας ανακαινισμένος ΑΟΜ, φρεσκοβαμμένος,  με πολύ όμορφο στυλ. Τηλεόραση στο πρώτο όροφο, στο μπαρ, συνδεμένη με το κομπιούτερ, που σημαίνει ότι δεν έχουμε καμία δικαιολογία πια να είμαστε πάνω από το κεφάλι του διαιτητή όταν βγάζει αποτελέσματα. Τηλεόραση και στο δεύτερο όροφο (θα είναι ανοιχτή όταν έχει τσου λου άραγε?). Τέλος, εξωτερικός χώρος στον πρώτο όροφο, εφοδιασμένος με σόμπα και τα σχετικά για τα χαρμάνια. (κόφτε το ρε παιδιά να βρείτε την υγειά σας)
Από αγωνιστικής πλευράς, στην open, εννιά ζευγάρια πάλευαν για τη δεύτερη θέση από τη δεύτερη μέρα καθώς η πρώτη καθάρισε νωρίς - νωρίς. Ευθυμία Μπίκα και Ελένη Καρατζά πρωταθλήτριες Γυναικών 2010, ενώ στην κατηγορία 1-9 Μπομπολάκη - Χαραλαμπίδου.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια.

No comments:

Post a Comment

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ