Wednesday, May 20, 2009

Anti - discovery play

Από το βιβλίο τής Rixi Markus "More Deadly than Male-First Lady of Bridge"

Το κύπελλο Philip Morris του 1982 κατέκτησε το ζευγάρι Bennet - Nannesson από τη Σουηδία. Ωστόσο, αν υπήρχε κύπελλο της πιο έξυπνης ενέργειας κατά τη διάρκεια των αγώνων, σίγουρα θα το κέρδιζε ο Ισραηλινός Shaya Levit. Το παίξιμό του ήταν τόσο εντυπωσιακό, που αν κανείς βλέπει μόνο το χέρι τής Δύσης και του Βορρά, δύσκολα θα καταλάβει τι συνέβη.

Δείτε όλη τη διανομή:


Q652



K94



Q985



Q2



Ν

J1084


AK93
AJ2 W
E 73
K103
J4
1076


K9853


S



7



Q10865



A762



AJ4


Ο Levit, με το σύντροφο να έχει πασάρει αρχικά κα στη συνέχεια να έχει αγοράσει πίκες, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την εξέλιξη της αγοράς, αλλά ούτε θέλει να παίζει και 3 κοντρέ, που δεν περιμένει να έχουν καμία τύχη.
Αντάμ το 6, μικρό - μικρό ο Βαλές. Κούπα στο 9 του μορ, σπαθί ο Άσος, σπαθί - τσαφ, Ο Κ στον Άσο της Δύσης. Η Δύση παίζει πίκα και ο Levit παίρνει με τον Άσο και τώρα βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση:



Q65







Q985







Ν

J108


K93
J W
E
K103
J4



K9


S







Q108



A762






Ο Levit παίζει σπαθί, ο εκτελεστή κόβει και ο Cohen πανωκόβει με το J. Το 10, η Ντάμα και ...duck!
Αντιλαμβάνεστε το παίξιμο του Levit;
Έχει μετρήσει το χέρι τού εκτελεστή και ξέρει ότι το ντισκάρτο δεν τον βοηθάει καθόλου, ελπίζει όμως να τον μπερδέψει σε σχέση με το πως στέκουν τα φύλλα. Σίγουρα, ο εκτελεστής θα τοποθετήσει τον Κ στα χέρια της Δύσης, και τον Κ στην Ανατολή. Παίζει λοιπόν τον Άσο καρό και μικρό καρό duck, ελπίζοντας να πέσει ο Ρήγας δίφυλλος.
...Διακόσια για την Ανατολή - Δύση.

No comments:

Post a Comment

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ