Tuesday, March 17, 2009

Ατομική ημερίδα μπριτζ, στη μνήμη τού Βαγγέλη Νάρτη

Μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη τού Βαγγέλη Νάρτη
Το περασμένο Σάββατο, 14 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στη Μιχαλακοπούλου ατομική ημερίδα μπριτζ στη μνήμη τού Βαγγέλη Νάρτη.
Η βραδιά οργανώθηκε από τον, τα τελευταία 33 χρόνια, φίλο και συμπαίκτη του, Μισέλ Έιντι. Προσκεκλημένοι όλοι οι παλιοί φίλοι του, αλλά και το νέο "αίμα" του ελληνικού bridge, καθώς, όπως ελέχθη, ο Νάρτης πάντα υποστήριζε από όλες τις θέσεις στις οποίες βρισκόταν, τους νέους και την ανάπτυξη του Bridge μέσα από αυτούς.
Το τουρνουά διεξήχθη μέσα σε ένα πολύ φιλικό κλίμα, με πειράγματα ανάμεσα στους παλιούς παίκτες και, όπως είχε προβλέψει ο Έιντι, η παρουσία του διαιτητή ήταν "περιττή", τουλάχιστον όσον αφορά σε θέματα διαφορών μεταξύ των παικτών. Η βραδιά συνεχίστηκε με την "ευρεία" κατανάλωση λιβανέζικων μεζέδων.

Ακούστηκαν:
"Το τουρνουά θα αρχίσει την ώρα που συνήθιζε να έρχεται ο Βαγγέλης" (όσο αργούσε η έναρξη της ημερίδας λόγω καθυστέρησης του οικοδεσπότη)
"Η Άννυ και ο Μηλιτσόπουλος προετοιμάζονται για το επερχόμενο mixed" (όταν η κίνηση του Μπάλλα έφερε τους δύο παίκτες τον έναν απέναντι από τον άλλον)
Από τις συμμετοχές, ξεχώρισαν κάποιοι παλιοί φίλοι του που δεν εμφανίζονται συχνά σε ημερίδες όπως ο άλλος επί χρόνια συμπαίκτης του, Γιώργος Χνάρης.
Για την ιστορία, την ημερίδα κέρδισε ο Μισέλ, με 67,05% . Δεύτερος ήρθε ο Ντίμης Λάμπρου με 64,32% και τρίτος ο με Μίλτος Καραμανλής 61,36%
Μέσα στις επόμενες μέρες θα ετοιμάσουμε ένα αφιέρωμα στο Βαγγέλη Νάρτη.

No comments:

Post a Comment

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο google και επιλέξετε (στην επιλογή ταυτότητας) να στείλετε σχόλιο ως "ανώνυμος" μπορείτε να γράψετε το όνομά σας μέσα στο σχόλιο. Τα υπογεγραμμένα σχόλια (από ανθρώπους του χώρου) θα δημοσιεύονται όλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ